AUTON RENKAAT JA VANTEET

Raussilan Renkaalta löydät sopivat renkaat ja vanteet autoosi. 

 

RENKAAT JA VANTEET

Tuotevalikoimastamme renkaat ja vanteet henkilö,- maasto,- ja pakettiautoihin
 
Auto Law

HANKOOK-RENKAAT

Yhtenä maailman suurimmista rengasvalmistajista Hankook tuottaa premium-lohkolla innovatiivisia, korkean suorituskyvyn vyörenkaita henkilöautoihin, SUV-autoihin, maastoautoihin, kevyisiin kuorma-autoihin, matkailuautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja autourheiluun.
Hankook avasi helmikuussa 2017 oman eurooppalaisen talvirenkaiden testauslaitoksensa Suomessa, Technotrac Ivalo. Uuden investoinnin myötä Hankook täydentää toimintojaan Euroopassa vastatakseen entistä paremmin Eurooppalaisten- sekä eritoten Pohjoismaalaisten kuluttajien tarpeisiin. Hankook on yksi tärkeimmistä toimittajista monille premium-autonvalmistajille, mukaan lukien Audi, BMW, MAN, Mercedes Benz, Mini, Porsche, Scania ja VW.
 

Vanneselain

Tutustu nyt uuteen vanneselain hakukoneeseen. Hakukoneella kattava valikoima vanteita henkilö, maasto,- ja pakettiautoihin. Jos et löydä selaimella mieleistä vannetta, niin olethan meihin rohkeasti yhteydessä, niin etsitään sinulle sopivat vanteet sopivaan hintaan.
Auto Law
 

Kauttamme myös laaja valikoima muita rengasmerkkejä.

PYYDÄ TARJOUS!

Ota yhteyttä täyttämällä lomake, niin olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Kirjeitäkin otamme mieluusti vastaan. Yhteystietomme löydät yhteystiedot sivulta.

Elimäellä maailma on musta ja pyöreä

Raussilan Rengas Oy

Neikontie 310, 47150 Raussila
Y-tunnus: 2721921-3
Sami Koho: 040 511 2219
Tuomo Turjansalo 050 476 7076

Raussilan Rengas somessa

Sosiaalinen media