Levikepyöräsarjat Raussilan Renkaasta oikeaan hintaan!

Toimitukset ympäri Suomen! 

 

LEVIKEPYÖRÄT

Myymme ja asennamme levikepyöräsarjat ja niiden tarvikkeet. Tuotevalikoimastamme levikepyöräsarjat BKT-renkailla ja Raju, Pronar ja StocksAG vanteilla. Levikepyörien kiinnitys hoituu vaihtoehtoisesti HD-ketjuilla, teleskoopeilla tai pikalukoilla.
Toimitukset ympäri Suomen!
 
Auto Law

LEVIKEPYÖRÄN HYÖDYT

Maatalouskoneiden rengaskoon kasvu jatkuu mutta edelleen levikepyörien käytölle on perusteltava käyttö. Levikepyörät lisäävät kantavuutta pelloilla, soilla tai muilla pehmeillä alustoilla. Levikepyörien avulla vähennetään haitallista maaperän tiivistymistä ja siten parannetaan maan tuottavuutta.
Maan pintakerroksen tiivistyessä kasvien kasvulle välttämätön muru- ja huokosrakenne rikkoutuu, jolloin veden, ravinteiden ja kaasujen kulkeutuminen vaikeutuu.
Ota yhteyttä, niin suunnittellaan sinulle juuri sinun tarpeisiin sopiva ratkaisu!

 

RAJU-LEVIKEVANTEET

Raju on luotettava valinta. Raju on palvellut viljelijöitä ja urakoitsijoita jo vuodesta 1969
Raju varustetaan irrotettavalla välivanteella, jonka leveys voidaan valita tarpeen mukaan. Vanne on valmistettu kansainvälisien standardien edellyttämällä tavalla. Mittatarkkuus on huippuluokkaa, mikä on tärkeää kovassa rasituksessa ja suurilla nopeuksilla ajettaessa. Raju-levikepyörän asennus on vaivatonta liukukiskon ja tarkan sovituksen ansiosta.

Auto Law
 
Auto Law

PRONAR-VANTEET


Pronarin laajasta valikoimasta vanteet traktoreihin ja maatalouteen. Kiinteitä konekohtaisia ja säädettäviä vanteita traktoreihin sekä yleisimpiin puimureihin. Pronarin valikoimasta myös säädettäviä rivipyörävanteita useisiin traktorimerkeihin.

 

STOCKS AG

Stocks AG on Ison-Britannian suurin erikoistuotteiden ja mittatilaustyönä toimivien maatalouskoneiden valmistaja, mukaan lukien Stocks Dual Wheels ja Heavy Duty Flange Rowcrops.
Stocks AG valmistaa myös useimpia muita tyyppejä ja malleja esim. nopeat maatalousajoneuvot, leikkuupuimurit, kurottajan pyörät, kuormaajapyörät, itsekulkevat ja hinattavat kasvinsuojeluruiskut, rehunkorjuupyörät, kompaktit ja kevyttraktoripyörät, metsäkoneen pyörät, hinattavat työkoneen pyörät jne. Useat valmistajat ovat määrittäneet varastopyörät alkuperäisiksi varusteiksi, ja brittiläiset ja ulkomaiset viljelijät käyttävät niitä laajasti.
Auto Law
 
Auto Law

AP+ DUAL WHEELS

AP+ Dual Wheels on loistava menestys kaikissa Euroopan maissa. NDI Group A/S on tänään yksi johtavista paripyörien toimittajista Euroopassa. NDI :n AP+ Dual Wheels on räätälöity maanviljelijöiden yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan ja valmistettu yrityksen omassa täysin modernisoidussa tehtaassa
- Kiinteä välivanne ja nopea kiinnitys pikalukoilla
- ei tarvetta apurille
- Pohjaamaton välivanne estää juuttumista
- Laadukkaat ja kestävät komponentit TÜV-hyväksynnällä

 

BKT-RENKAAT

BKT-renkaiden valikoimasta löydät oikeat tuotteet maatalouteen, metsään, maansiirtoon sekä teollisuuteen BKT-renkaiden etuja ovat korkea laatu erinomaisella talvipidolla. BKT-renkaissa säilyy myös takuu vaikka ne varustettaisiin lumiketjuilla. BKT-renkaiden hinta/laatusuhde on markkinoiden ykkösluokkaa.
Balkrishna Industries on intialainen perheyritys. Toiminta sai alkunsa vuonna 1954, jolloin nykyisen toimitusjohtajan isoisä aloitteli polkupyörän renkaiden parissa. Varsinainen suurempi teollinen valmistus käynnistyi vuonna 1987, ja 1994 toimitettiin ensimmäisiä isoja renkaita Intian ulkopuolelle. ”Yksi yrityksen merkittävistä vuosista on 2004, jolloin BKT julkaisi ensimmäiset vyörenkaansa maatalouskäyttöön”, kertoo perheyritystä kolmannessa sukupolvessa vetävä Rajiv Poddar
lähde: urakointiuutiset.fi
Auto Law
 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle juuri sinun tarpeisiin sopiva paketti.


Tutustu myös käytettyjen levikepyörien valikoimaan

PYYDÄ TARJOUS!

Ota yhteyttä täyttämällä lomake, niin olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Kirjeitäkin otamme mieluusti vastaan. Yhteystietomme löydät yhteystiedot sivulta.
Elimäellä maailma on musta ja pyöreä

Raussilan Rengas Oy

Neikontie 310, 47150 Raussila
Y-tunnus: 2721921-3
Sami Koho: 040 511 2219
Tuomo Turjansalo 050 476 7076

Raussilan Rengas somessa

Sosiaalinen media