RASKAAN KALUSTON VANTEET

Raussilan Renkaasta oikeaan hintaan!

Toimitukset ympäri Suomen! 

 

VANTEET

Raussilan Renkaalta Pronarin, Levypyörän Rajun sekä Stocks-AG:n vanteet.
Toimitukset ympäri Suomen!
 
Auto Law

PRONAR-VANTEET

Pronarin laajasta valikoimasta vanteet traktoreihin ja maatalouteen. Kiinteitä konekohtaisia ja säädettäviä vanteita traktoreihin sekä yleisimpiin puimureihin. Pronarin valikoimasta myös säädettäviä rivipyörävanteita useisiin traktorimerkeihin.
Valikoimasta myös perävaunuihin, metsäperävaunuihin, kylvökoneisiin ja äkeisiin sopivia vanteita mm. Kaikki vanteet on valmistettu valmistajan antamilla mitoilla.
 

NDI-vanteet mittatilauksena

Oikea rengas- ja vanneratkaisu voi vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Kyse ei siis ole vain tarkoitukseen sopivien, oikeiden renkaiden valinnasta, vaan usein myös koko pyöräratkaisun valinta voi olla eduksi.
Ehkä tarve on mittatilauspaketti hitsatuilla vanteilla? NDI voi valmistaa mittatilaustyönä erikoisvärjätyn kaksinkertaisen, kolminkertaisen tai säädettävän ratkaisun riviviljelyyn. Vai onko optimaalinen ratkaisu jossain välissä? NDI:n vanteet valmistetaan Tanskassa.
Auto Law
 
Auto Law

RAJU-LEVIKEVANTEET

Raju on luotettava valinta. Raju on palvellut viljelijöitä ja urakoitsijoita jo vuodesta 1969
Raju varustetaan irrotettavalla välivanteella, jonka leveys voidaan valita tarpeen mukaan. Vanne on valmistettu kansainvälisien standardien edellyttämällä tavalla. Mittatarkkuus on huippuluokkaa, mikä on tärkeää kovassa rasituksessa ja suurilla nopeuksilla ajettaessa. Raju-levikepyörän asennus on vaivatonta liukukiskon ja tarkan sovituksen ansiosta.
 

VANNEINFO

Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sinun tarpeisiin sopivat vanteet sopivaan hintaan!

 
pYYDÄ TARJOUS!
Ota yhteyttä täyttämällä lomake, niin olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Kirjeitäkin otamme mieluusti vastaan. Yhteystietomme löydät yhteystiedot sivulta.

Elimäellä maailma on musta ja pyöreä

Raussilan Rengas Oy

Neikontie 310, 47150 Raussila
Y-tunnus: 2721921-3
Sami Koho: 040 511 2219
Tuomo Turjansalo 050 476 7076

Raussilan Rengas somessa

Sosiaalinen media